Diensten

Biografische gesprekken

Biografische gesprekken geven je helderheid over je leven. Ze helpen je om inzicht te krijgen in wie je bent. Ze leggen je talenten, aanleg en diepere drijfveren bloot. Ze zijn goed voor je welzijn, omdat je beter gaat zien hoe je je ontwikkeld hebt. Ook hebben ze een positieve invloed op je toekomstperspectief. Als vanzelf ga je dan de stappen zetten die bij je aansluiten.

Ouder worden naar je zin

Wat betekent ouder worden voor jou en hoe zou jij graag ouder willen worden?

Verlang je ernaar om meer regie te voelen over ouder worden? Wil je je meer bewust worden van je gedachten over ouder worden, zodat er meer ruimte kan ontstaan binnen in je?

Verlang je ernaar om ook na je pensioen zinvol bezig te zijn? Wil je ontdekken wat voor jou daarbij de moeite waard is en je inspireert?

Wil je zien wat je leven je gebracht heeft? Welke rijkdommen in je leven schuilgaan?

In dit programma onderzoek je op een speelse manier je eigen levensloop en ontdek je hoe je ouder kunt worden op een manier die bij je past. Wil je graag andere mensen ontmoeten en je eigen antwoorden vinden? Dan is dit programma iets voor jou.

Autobiografisch schrijven

Autobiografisch schrijven is schrijven over je leven. Over gebeurtenissen en  herinneringen uit verschillende fases van je leven. Je laat de pen het werk doen. Dus je denkt niet na en je schrijft aan één stuk door. Je schrijft op wat er in je opkomt. Er komt geen beoordeling aan te pas. Doordat je niet beoordeeld en onderbroken wordt kom je in een schrijf-flow en raak je één met de pen. De cursus is opgebouwd rond verschillende levensfasen of thema’s. Op die manier ga je samenhang zien en krijgen de verhalen uit je leven meer betekenis en een mooiere plek.